Ana Sayfa  |   İletişim   |   Banka Hesap Numaraları   |  
Ana sayfaya gitmek için tıklayınız
 
» MENÜ
   ATATÜRK KÖŞESİ


   ÜYELİK FORMU


   YÖNETİM KURULU


   KADIN KOMİSYONU


   GENÇLİK KOMİSYONU


   KADIN KOMİSYONU GEZİLERİ


   FAALİYETLERİMİZ


   RUMELİ MÜZİKLERİ


   BALKANLAR


   GÖREV YAPMIŞ YÖNETİM KURULLARI


   DENETİM KURULU


   TÜZÜK


   E-DEVLET LİNKLERİ


 » ÜYE GİRİŞ BÖLÜMÜ
Kullanıcı Adınız :
 
Şifreniz :
 
             
Yeni Kayıt -  Şifremi Unuttum
 » EN SON VEFAT DUYURULARI
» 14.11.2024 / Aynur Özen Vefat
» *28.08.2024 / Abdül Bahri Altınay Vefat*
» 26.07.2024 / Hakkı Dönmez Vefat
» 22.07.2024 / Adem Çalışkan Vefat
» 03.07.2024 / Keriman Bostancıoğlu Vefat
Tüm Vefat İlanları »»
 » HAFTANIN YAZISI
Hasan Yeniciler
» Değerli Üyelerimiz
Yazarın Tüm Yazıları »»
 » İLAN PANOSU
    İlanlara Bakın

İlan Ekleyin
 » ZİYARETÇİ DEFTERİ
    Defteri Okuyunuz

Deftere Yazınız
 » HAVA DURUMU
     
 » GÜZEL SÖZ
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir. Hz. Muhammed
s.a.v.
 » GÜNÜN FIKRASI
Temel hayvanat bahçesinde gezerken açık bulduğu bir kafesten içeri dalmış. -Hoop, dur ne yapıyorsun, orası aslan kafesi, diye bağırışmışlar.Temel geri dönmüş, -Sankim aslanınızı yedük, demiş
 

4.Hafta Lig Maçı Programı
» 4.Hafta Lig Maçı Programı

4.Hafta Lig Maçı Programı

Kurtköyspor - Ramispor
27.09.2014 ( Cumartesi )
Saat 15.00
Pendik Kurtköy Sahası
 
Rami Spor Kaptanı Ercan Sadi den Mesaj; İlk Üç Maçı Unuttuk

Takım kaptanımız Ercan Sadi ligin üçüncü haftası ardından bazı açıklamalarda bulundu; "Öncelikle kaybedilen üç maç için tüm taraftarlarımızdan, hocamızdan ve yönetimimizden kendim ve arkadaşlarım adına özür diliyorum. Maalesef ilk üç haftada şanssızlığımızın da etkisiyle puanla tanışamadık. Ancak bu hafta itibariyle geride kalan haftaları tamamen unutup Kurtköyspor maçına odaklanmış durumdayız. İnanıyorum ki Kurtköy deplasmanında galip gelerek bu kötü gidişe dur diyeceğiz."

Desteğe Devam

Kaptanımız Ercan Sadi son olarak taraftarlara bir mesaj verdi, mesaj şu şekilde; "Değerli Ramililerden bir ricam var. Onlar iyi günde kötü günde bizim yanımızda olsunlar, bizi desteklemeye devam etsinler. Biz de onlar için bu haftadan itibaren daha çok savaşacağız. Herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyor, elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza, en azından yapmaya çalışacağımıza söz veriyorum." 

 

Yaşar Gecekuşu Hocadan Açıklama
“Mağlubiyetler Bizim, Galibiyetler Futbolcularındır”

Geçen Hafta alınan Sanayi Mahallesi mağlubiyetinin ardından hocamız bir açıklama yaptı. Açıklama şu şekilde; "Öncelikle alınan üç mağlubiyet için tüm Ramililerden özur dilemek boynumuzun borcudur, dün yine çok sayıda taraftarımız bizim yanımızdaydı ama ne yazık ki onları evlerine mutlu gönderemedik. Futbolcularıma her zaman söylediğim bir şeyi burdan da yinelemek istiyorum "Galibiyetler futbolcularımın, mağlubiyetler ise benim ve teknik heyetindir."

"Bilindiği gibi üç haftadır istemediğimiz sonuçlar aldık ancak bu kötü sonuçları alan, takım olarak biz olduğumuz gibi düzeltecek olan da yine takım olarak biziz. Çok karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz, inanıyorum ki Kurtköy deplasmanında bu kötü gidişe dur diyecek ve galibiyetle tanışacağız, bunun için en ciddi şekilde hazırlanacağız."

Takımımıza Desteğe Devam

Hocamız son olarak Ramililere bir mesaj verdi; "Değerli Ramililerden de bir ricam ise iyi günde kötü günde bizim yanımızda olmalarıdır, ben de onlara bundan sonra daha fazla mücadele edeceğimizin sözünü verebilirim. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum." -

 


  |   25.09.2014  |   | Okunma : 1070 |   |Bu Haberi Yazdır|    Haberi Facebookta paylaşmak için tıklayınız