İlme karşı duyduğumuz ilgi öyle bir susuzluğa benzer ki, içtikçe daha fazla susarız.
Laurence Sterne
» GÜNÜN FIKRASI
Bir adam diğerine sordu: Köpeğinizi satın almak istiyorum ama sadık mıdır? -Hem de fazlasıyla sadık. Size bu konuda yüzde 100 garanti verebilirim. -Nasıl bu kadar emin olabilirsiniz? Şimdiye kadar 5 kere sattım. Her seferinde de geri geldi.
Aydan & Hakan'ın Düğününe Davet;
» Aydan & Hakan'ın Düğününe Davet;
Aydan & Hakan'ın Düğününe Davet;
Eyüpsultan Rumeli Türkleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Yanık'ın Kızı Aydan & Emre ile evleniyor.
"KINA" 22 Haziran 2023 Perşembe Saat 19:00 - 23:00 Şelale Düğün Salonu Merkez Mahallesi Halitpaşa Caddesi No:29_E Gaziosmanpaşa / İstanbul
"DÜĞÜN" 24 Haziran 2023 Cumartesi Saat 19:00 - 23:00 Şelale Düğün Salonu Merkez Mahallesi Halitpaşa Caddesi No:29_E Gaziosmanpaşa / İstanbul
Derneğimize Davetiye Göndermiştir.
Eyüpsultan Rumeli Türkleri Derneği Üyelerimiz, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerimizi davet etmiştir. "Aydan & Emre Çiftine en iyi dileklerimizle, Yanık ve Kurt Ailelerini ve çifti tebrik eder, Rabbim hayırlı etsin, mutlu olsunlar"
Eyüpsultan Rumeli Türkleri Derneği Yönetim Kurulu Adına Başkan Ayhan Uygur