Gül sunan bir elde daima bir miktar gül kokusu kalır.
Çin atasözü
» GÜNÜN FIKRASI
Hocanın kızı müthiş bir gümbürtü duyup seslenir:- Baba, bu ses nedir ?- Hiç kızım hiç, kavuk merdivenden yuvarlandı da.- A! baba, kavuktan bu kadar çok ses çıkar mı?- Çıkar kızım çıkar.Altında ben olursam çıkar.
Eyüpsultan Beledeyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Alibeyköy Osmanlı Parkında derneklere verilen Ramazan Çarşısındayız, ziyaretçilerimiz; Milletvekilimiz Lütfü Türkkan, Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yıldırım, Rumeli Balkan Federasyon Başkanı Kamuran Atakan, Süheyl Çobanoğlu, Hasan Yeniciler, Ahmet Aydın, İlker Nişlioğlu, Şani Serbest, Yönetim Kurulu Üyeleri, Akparti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek Başkanları, Yöneticileri, Dostlarımız, Dernek Üyelerimize çok teşekkür ederiz.
Eyüp Rumeli Türkleri Derneği Başkanı Ayhan Uygur "Ramazan boyunca hemşehrilerimizi, Eyüp Rumeli Türkleri Derneği, dostlarımızı, standımıza bekleriz" dedi.