Hocanın kızı müthiş bir gümbürtü duyup seslenir:- Baba, bu ses nedir ?- Hiç kızım hiç, kavuk merdivenden yuvarlandı da.- A! baba, kavuktan bu kadar çok ses çıkar mı?- Çıkar kızım çıkar.Altında ben olursam çıkar.
Üyelerimiz, Gönüllülerimiz, Misafirlerimiz Geleneksel 10. Kuru Fasulye Gününde Buluştu
» Üyelerimiz, Gönüllülerimiz, Misafirlerimiz Geleneksel 10. Kuru Fasulye Gününde Buluştu
Üyelerimiz, Gönüllülerimiz, Misafirlerimiz Geleneksel 10. Kuru Fasulye Gününde Buluştu
5 Ocak 2017 Perşembe Günü Eyüp Rumeli Türkleri Dernek Merkezimizde Kadın Komisyonumuz tarafından organize edilen 10. Geleneksel Kuru Fasulye Günümüze Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Dernek Üyelerimiz, Dernek Gönüllülerimiz,Misafirlerimiz, Dostlarımız’ın güzel ilgisi vardı.
Eyüp Rumeli Türkleri Dernek Kadın Komisyonu Başkanı Filiz Yeniciler yaptığı açıklamada; Derneğimizde organize edilen programda; Eyüp Rumeli Türkleri Derneği Yönetim Kurulu, Eyüp Rumeli Türkleri Derneği Kadın Komisyonu, Eyüp Rumeli Türkleri Derneği Gençlik Komisyonu ile karar alınan program çok güzel geçti Misafirlerimiz, Dostlarımız’a buradan katkı sağlayanlara tekrar teşekkür ederim dedi.