2. yarı final elemelerinde 13. sırada sahneye çıkacak olan Bonomo, Love Me Back şarkısı ve sahne şovuyla adını finale yazdırdı. Bu yıl Azerbaycan'da 57'ncisi düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması heyecanı önceki gün yapılan 1. yarı final elemeleriyle başladı. 46 ülkede yayınlanan yarışmada, ülkelerden gelen oylarla finale kalan 10 ülke belirlendi. Romanya, Moldova, İzlanda, Macaristan, Danimarka, Arnavutluk, Kıbrıs Rum Kesimi, Yunanistan, Rusya ve İrlanda temsilcileri cumartesi günü yapılacak finale adlarını yazdırdı. Bu akşam ise Sırbistan, Makedonya, Hollanda, Malta, Belarus, Portekiz, Ukrayna, Bulgaristan, Slovenya, Hırvatistan, İsveç, Gürcistan, Türkiye, Estonya, Slovakya, Norveç, Bosna Hersek ve Litvanya arasında 2. yarı final mücadelesi yaşandı.
Finale kalan ülkeleriden en son Türkiye'nin adının açıklanması büyük heyecan yaratırken, son finalist açıklanmadan önce salon 'Türkiye' sesleriyle inledi.
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 57. Eurovision Şarkı Yarışması yarı finali başladı.
Temsilcimiz Can Bonomo, performansını sergilemek için 13'üncü sırada sahne aldı. Sahne şovunda beş dansçının eşlik ettiği Bonomo sahnedeki performansıyla göz doldurdu ve finale çıktı
Moral olarak yarışmaya hazır olduklarını kaydeden Bonomo, Türk halkına 'desteğe davam' çağrısı yaptı.
Bonomo, ""Bize bugüne kadar destek oldukları için çok teşekkür ederiz, bize olan desteklerini ne olursa olsun devam ettireceklerini biliyoruz. Biz Türkiye'de yeni müzik yapma çalışan çok genç insanlarız. Bu varlığı bu pozitif desteği arkamızda hissetmek bize çok büyük özgüven ve şevk veriyor. Buna devam ederlerse çok seviniriz" diye konuştu.
57. Eurovision Şarkı Yarışması'nın ikinci yarı finalinde Türkiye'yi, ''Love Me Back'' adlı şarkısıyla temsil eden Can Bonomo, 26 Mayıs'ta yapılacak finalinde yarışmaya hak kazandı.
Finale kalan diğer ülkeler ise şöyle:
Litvanya, Bosna-Hersek, Sırbistan, Ukrayna, İsveç, Makedonya, Norveç, Estonya ve Malta...