Tüm Balkanlılar’dan Hatim Duası ve Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif Programı
Tüm Balkanlılar Derneğimizin organize ettiği tüm Şehitlerimiz, Ölmüşlerimiz ve Tüm Balkanlılar Derneğimizin Merhum Üyesi Polis Memuru Erdal Keskin için 20 Mart 2016 Pazar Günü Öğlen Namazına Müteakip Kuran-ı Kerim, Dua ve Hatim Programı düzendi.
Eyüp Rumeli Türkleri Dernek Başkanı Ali Doğan, Eyüp Rumeli Türkleri Dernek Başkan Yardımcısı Faruk Şar, Rumeli Balkan Dernekleri Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi, Eski Başkanımız Ayhan Uygur, Alibeyköy Spor Fahri Başkanı, Abimiz Fuat Çakar, Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Şani Serbest, Üsküplüler Dernek Başkanı Tuncel Ertan, Gostivarlılar Derneği Adına, Eyüp Sağlık Müdürü Cezmin Hasanoğlu, Üsküp Brezalılar Dernek Başkanı Fahri Badem, Eyüp Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Muhamet Gül, Rubafed Başkanı Recep Varol, Tüm Balkanlılar Derneği eski Başkanları, Celal Şener, Arif Balta, Muhsin Şarko, Keskin Ailesi Mensupları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek üye ve gönüllülerinin katıldığı programda Osman Hoca, Münir Hoca ve Adem hocanın okuduğu Yasin-i şerif, Kuran-ı Kerim, Mevlid-i Şerif, İlahi ve dualar Tüm Balkanlılar Derneğimizin Merhum Üyesi Polis Memuru Erdal Keskin, Çanakkale Şehitlerimiz, Tüm Şehitlerimiz ve ölmüşlerimize gönderildi.
Tüm Balkanlılar Dernek Başkanı Mehmet Selamet "Tüm katılan ve katkı sağlayan üye ve gönüllülerimize teşekkür ederiz" dedi.
