Ana Sayfa  |   İletişim   |   Banka Hesap Numaraları   |  
Ana sayfaya gitmek için tıklayınız
 
» MENÜ
   ATATÜRK KÖŞESİ


   ÜYELİK FORMU


   YÖNETİM KURULU


   KADIN KOMİSYONU


   GENÇLİK KOMİSYONU


   KADIN KOMİSYONU GEZİLERİ


   FAALİYETLERİMİZ


   RUMELİ MÜZİKLERİ


   BALKANLAR


   GÖREV YAPMIŞ YÖNETİM KURULLARI


   DENETİM KURULU


   TÜZÜK


   E-DEVLET LİNKLERİ


 » ÜYE GİRİŞ BÖLÜMÜ
Kullanıcı Adınız :
 
Şifreniz :
 
             
Yeni Kayıt -  Şifremi Unuttum
 » EN SON VEFAT DUYURULARI
» 10.05.2025 / Mahice Peşin Yıldırım Vefat
» 14.11.2024 / Aynur Özen Vefat
» *28.08.2024 / Abdül Bahri Altınay Vefat*
» 26.07.2024 / Hakkı Dönmez Vefat
» 22.07.2024 / Adem Çalışkan Vefat
Tüm Vefat İlanları »»
 » HAFTANIN YAZISI
Hasan Yeniciler
» Değerli Üyelerimiz
Yazarın Tüm Yazıları »»
 » İLAN PANOSU
    İlanlara Bakın

İlan Ekleyin
 » ZİYARETÇİ DEFTERİ
    Defteri Okuyunuz

Deftere Yazınız
 » HAVA DURUMU
     
 » GÜZEL SÖZ
Sormak ayıp değil, sormamak
bilmemek ayıp.
 » GÜNÜN FIKRASI
Temel otobüste cep telefonuyla konusuyormus,yolcular uyarmis:
 

Kosovadan Haber Var
» Kosovadan Haber Var

Temizlik Eylemi Ülke Yetkililerini Bir Araya Getirdi

Cumhurbaşkanı Atifete Jahjaga, Başbakan Hashim Thaçi ve Priştine Belediye Başkanı Isa Mustafa, Kosova için bugüne kadar örgütlenmiş en büyük temizlik eylemin başlangıç çalışmalarına beraberce katıldılar. Bu yetkililer Priştine’nin “Dardania” semtinde “Xhemajl Mustafa” İlköğretim okulu yakınlığında eyleme katıldılar.

Cumhurbaşkanı  Atifete Jahjaga, Başbakan Hashim Thaçi ve Priştine Belediye Başkanı Isa Mustafa, Kosova için bugüne kadar örgütlenmiş en büyük temizlik eylemin başlangıç çalışmalarına beraberce katıldılar. Bu yetkililer Priştine’nin “Dardania” semtinde “Xhemajl Mustafa” İlköğretim okulu yakınlığında eyleme katıldılar.

Kosova’nın da dahil edildiği dünyanın 100-den çok ülkesinde de bu tür temizlik eyleminin başlatılması nedeniyle  yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Atifete Jahjaga,  bu tür eylemin tüm vatandaşların her günkü çalışma ve alışkanlığına dönüşmesi gereğini ortaya koydu. 

“Bu tür bir girişimi desteklediğimizden dolayı buraya çıkmış olduk,  çünkü Kosova bizim yurdumuzdur ve bizden her biri daha iyi ve daha temiz bir yerleşim birimi,  bir semt,  bir kentin olmasını istiyor.
Kosova’da da başlatılan bu tür bir eylem desteklenmelidir  ve bu etkinliğin gelecekte de süreceğini ümit ediyorum.  Ve yalnız bugün değil,  ve yalnız Priştine’de değil,  Kosova Cumhuriyetinin tüm diğer şehir ve kasabalarında bu eylem sürdürülmeli,  çünkü hepimiz Kosova’nın temiz olmasını istiyoruz ve temiz de tutmalıyız.” dedi diğerleri arasında Cumhurbaşkanı Atifete Jahjaga.

Savaştan sonra Kosova’da düzenlenen bu tür eylemin amacı ise, ülkenin çöplerden arındırılmasıdır.
 

Kosova Haber


  |   25.05.2012  |   | Okunma : 1096 |   |Bu Haberi Yazdır|    Haberi Facebookta paylaşmak için tıklayınız