Ana Sayfa  |   İletişim   |   Banka Hesap Numaraları   |  
Ana sayfaya gitmek için tıklayınız
 
» MENÜ
   ATATÜRK KÖŞESİ


   ÜYELİK FORMU


   YÖNETİM KURULU


   KADIN KOMİSYONU


   GENÇLİK KOMİSYONU


   KADIN KOMİSYONU GEZİLERİ


   FAALİYETLERİMİZ


   RUMELİ MÜZİKLERİ


   BALKANLAR


   GÖREV YAPMIŞ YÖNETİM KURULLARI


   DENETİM KURULU


   TÜZÜK


   E-DEVLET LİNKLERİ


 » ÜYE GİRİŞ BÖLÜMÜ
Kullanıcı Adınız :
 
Şifreniz :
 
             
Yeni Kayıt -  Şifremi Unuttum
 » EN SON VEFAT DUYURULARI
» 19.04.2024 / Saliha Gündoğdu Akman Vefat
» 17.03.2024 / Cüneyt Şengül Vefat
» 22.01.2024 / Arif Balta Vefat
» 20.01.2023 / Münevver Peşin Özen Vefat
» 19.12.2023 / Cemil Sürekoğlu
Tüm Vefat İlanları »»
 » HAFTANIN YAZISI
Hasan Yeniciler
» Değerli Üyelerimiz
Yazarın Tüm Yazıları »»
 » İLAN PANOSU
    İlanlara Bakın

İlan Ekleyin
 » ZİYARETÇİ DEFTERİ
    Defteri Okuyunuz

Deftere Yazınız
 » HAVA DURUMU
     
 » GÜZEL SÖZ
İlim, iyi zamanda servet kötü zamanda sığınak ve iyi bir yol göstericidir.
Aristo
 » GÜNÜN FIKRASI
temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş , son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin tahliyesine karar vermiş . temel bunu duyunca çok sevinmiş ve bağırarak hakime ;
 

Ercan’dan Aç - Kapa / Kurtköyspor 0-2 Ramispor
» Ercan’dan Aç - Kapa / Kurtköyspor 0-2 Ramispor

Ercan’dan Aç - Kapa / Kurtköyspor 0-2 Ramispor

Rami Spor takımı Kurtköy deplasmanında rakibinin yanında hakemle de mücadele ettiği maçta rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı. 

Maça hızlı başlayan Rami Spor perdeyi 1.dakikada kaptan Ercan açtı. Perdeyi 90+1. dakikada kapatan isim yine Ercan’dı. Yoğun mücadele gösteren takımımızı Eyüp Rumeli Türkleri Derneği olarak tebrik ediyoruz.

 

 

Muharrem Balaban; Bugün sahada mücadele eden bütün futbolcu kardeşlerimi kutlarım ayaklarına sağlık rami takimi ilerleyen zamandaki günlerde daha da iyi olacaktır, inancındayız; Bütün taraftarların desteğini bekliyoruz dedi...

 

Kaptan Ercan Sadi Deplasmanda bize her türlü kolaylığı sağlayan Muharrem Balaban abi’mize takım arkadaşlarım adına teşekkür ederim dedi...

 

Amatörün Dünyası Com

 

İstanbul Süper Amatör 4.Grupta oynanan maçta Rami Spor ligdeki ilk galibiyetini Kurtköy Deplasmanında 2-0 kazanarak aldı.
İstanbul Süper Amatör Lig maçlarının 4.haftasında henüz mağlubiyeti olmayan 7 puanlı Kurtköy Spor ile henüz puanla tanışamayan Rami Spor karşı karşıya geldiler.

Pendik Kurtköy sahasında oynana maçın daha 2.dakikası oynanırken Rami Spor'un golcüsü Ercan topun gelişine sert bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.


Erken gelen golle kendine güveni gelen Rami Spor 16.dakikada Tolga ile bir gol pozisyonu daha buldu. Tolga yakın mesafeden topa dokunsa da az farkla pozisyon avutla sonuçlandı.


Kurtköy bu maçtaki en ciddi pozisyonunu 35.dakikada buldu. Uygar bu pozisyonda Rami Spor defansının ve kaleci Samet'in de uzanamayacağı köşeye topu vurmayı başarsa da top direkten geri geldi.


Maçın ilk yarısının uzatma dakikaları oynanırken Rami Spor Celal ile bir gol daha buldu. önündeki defans oyuncusundan daha önce davranan Celal topu kurtarıp vuruşu ağlarla buluşsa da rakibine faul yaptığı gerekçesiyle, gol hakem Osman Faik İçmeli tarafından iptal edildi.


Bu pozisyona yapılan itirazlar sonucu değiştirmedi ve ilk yarı deplasman takımı Rami Spor'un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.


İlk yarıda Kurtköy Spor uzaktan şutlarla Rami Spor kalesine yüklenmeye çalışsa da 1997 doğumlu genç kaleci Samet Can kalesinde oldukça güven veren bir görüntü sergiledi.


Maçın ikinci yarısında mağlubiyetten kurtulmak için baskı kurmaya çalışan bir Kurtköy Spor vardı sahada. Rami Spor ise oyun disiplininden ve ciddiyetinden kopmadan karşılık verince Kurtköy Spor pozisyona girmekte zorlandı.


71.dakikada Rami Spor'dan Celal sakatlanarak yerini Kadir'e bıraktı.


72.dakikada Rami Spor defansından çıkan ve kaleci Fatih'i karşısına alan Şükrü düzgün vurabilse skor Rami Spor lehine 2-0 olabilirdi. Şükrü'nün vuruşu az farkla avuta gitti.


87.dakikada ise oyuna sonradan giren Raşit yine kaleci Fatih'le karşı karşıya kaldı. Müsait durumda vuruşunu yapan Raşit topu avuta gönderdi. 


90 dakikada ise Rami Spor atağında topu çıkarmakta zorlanan Kurtköy Spor ikinci golü kalesinde gördü. Bu pozisyonda Rami Spor'dan ilk golün sahibi Ercan topla buluştuğunda Kurtköy Spor'lu futbolcular ofsayt itirazında bulunsalarda bir oyuncu ofsaytı bozunca Ercan düzgün bir vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.


Maçın Sonucu Kurtköy Spor  0-2 Rami Spor


  |   28.09.2014  |   | Okunma : 1508 |   |Bu Haberi Yazdır|    Haberi Facebookta paylaşmak için tıklayınız